Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Obertura de l’exposició d’il·lustració editorial «Babalunga i Kamolongos» i anunci de l’il·lustrador/a guanyador/a

16 de desembre de 2022 @ 17:00

Novament, dins de les activitats d’aquesta cinquena edició de «Baba Kamo. Festival i fira del llibre il·lustrat» de València, tractem de prendre-li el pols a l’estat actual de la il·lustració gràfica aplicada al món dels llibres i altres tipus de publicacions a través dels treballs de 169 autores i autors de 9 països diferents, que han sigut publicats al llarg de 2022 o que, per alguna o altra raó, romanen encara inèdits.
169 il·lustracions seleccionades mitjançant una convocatòria internacional, d’entre les quals s’ha fet la tria de la persona guanyadora de l’edició d’enguany, gràcies a la inestimable tasca d’un jurat professional de reconegut prestigi format per María José Hueso Sandoval (conservadora del Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat – MuVIM), Fiona Kenny (Cofundadora i directora de l’agència d’il·lustració Inkling Illustration de Regne Unit), Carla Oliveira (editora d’Orfeu Negro de Portugal), Mariana Rio (il·lustradora i guanyadora de Baba Kamo 2021) i l’Equip Baba Kamo.
Una mostra que presenta un ampli ventall d’estils, poètiques, tècniques i recursos expressius que componen alguns dels trets fonamentals del llenguatge de les imatges que trobem sovint als nostres llibres preferits. Un llenguatge que, com era i és, fins i tot ara, normal, no entén de fronteres ni de passaports.

CCCC – Carrer del Museu, 2
València, 46003
+ Mapa de Google