Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Col·loqui amb Henning Wagenbreth i Sophia Martineck (Alemanya)

17 de desembre de 2022 @ 19:00 20:00

Henning Wagenbreth treballa com a il·lustrador i dissenyador gràfic, entenent les tècniques d’impressió manual i industrial com a part fonamental del seu treball. Ha il·lustrat i dissenyat gran varietat de projectes de múltiples formats com a llibres, cartells, diaris i revistes. I imparteix docència com a professor d’il·lustració en la Universitat de les Arts de Berlín.
Sophia Martineck va estudiar comunicació visual i il·lustració en la Universitat de les Arts de Berlín, en el Hunter’s College a la ciutat de Nova York i a l’Escola d’Art i Disseny de Liverpool. Durant els últims anys ha treballat per a una àmplia gamma de clients internacionals, sent docent d’il·lustració en la Universitat de Ciències Aplicades de Wismar.
Un plaer i una oportunitat única poder conversar amb ells de manera distesa tant del seu ampli i reconegut treball com de les múltiples disciplines en les quals se submergeixen: projectes artístics, cinema d’animació, teatre, música… i un llarg etcètera que anirem descobrint al llarg de la xarrada.

CCCC – Carrer del Museu, 2
València, 46003
+ Mapa de Google