Baba Kamo acull les II Jornades Àlbum Il·lustrat i Escola organitzades pel Cefire Específic de Plurilingüisme

Paral·lelament a la fira comercial especialitzada en llibres il·lustrats, Baba Kamo oferirà també tot un seguit d’activitats de caràcter divulgatiu per a valorar la il·lustració, com ara aquesta formació al professorat.

Els darrers mesos de desembre i gener, van tindre lloc les I Jornades Àlbum Il·lustrat i Escola, organitzades pel Cefire Específic de Plurilingüisme, amb la col·laboració dels àmbits artístico-expressiu i educació infantil. En un format que incloïa la deslocalització temporal i geogràfica, ja que es van desenvolupar entre Alzira i València, i en horaris poc habituals per a la formació del professorat, aquestes jornades van combinar, d’una banda, les conferències teòriques i, d’altra, els tallers pràctics, amb l’objectiu clar de descobrir i compartir amb el professorat el potencial de l’àlbum il·lustrat en el procés educatiu i les seues possibilitats didàctiques i pedagògiques.

Després de la bona acollida d’aquesta iniciativa, el Cefire Específic de Plurilingüisme presenta les II Jornades Àlbum Il·lustrat i Escola, una segona edició que s’inclou ara dins de la programació de Baba Kamo, la fira i festival del llibre il·lustrat. AIxí, en aquesta ocasió, aquesta formació al professorat tindrà lloc el divendres 14 de desembre de vesprada i el dissabte 15 de matí, en el Centre del Carme Cultura Contemporània de València.

Les jornades comptaran amb professionals, com ara Lorena Martí i Anna Perales, assessores del Cefire Específic de Plurilingüisme, Juan Senís, professors de Literatura Infantil de la Universitat de Terol, Arianna Squilloni, escriptora i editora d’A Buen Paso, Stel·la Camacho, mestra d’Educació Infantil i llibretera d’El Petit Tresor de Vic i Elisa Matallín, mediadora cultural, especialista en Educació Artística i titiritera. Finalment, pel que fa a les sessions pràctiques, s’han programat dos tallers a càrrec de Pepa Ortiz i Lledó Queral, assessores del Cefire Específic Artísticoexpressiu i Ana Penyas, guanyadora del Premi Nacional de Còmic 2018 i creadora de la imatge del cartell d’aquesta primera edició de Baba Kamo.

Més informació i inscripcions ací.