Obertes les inscripcions per a les activitats divulgatives de #BabaKamo20!

-El festival i fira del llibre il·lustrat celebra la tercera edició de l’11 al 13 de desembre en el CCCC de València.

-Aquest any, el programa d’activitats és més reduït i s’ajusta a les mesures sanitàries

-Per a assistir a les activitats, cal inscriure’s prèviament a causa de l’aforament limitat.

Amb un format reduït i adaptat a les mesures sanitàries necessàries, però sense perdre’n l’essència, aquest any el festival i fira del llibre il·lustrat Baba Kamo — que celebra la tercera edició de l’11 al 13 de desembre en el Centre del Carme Cultura Contemporània de València — presenta una programació diversa i exuberant que, com ja és tradició, combina propostes dirigides al públic general amb d’altres enfocades a professionals del sector.

Així, el tret d’eixida de les activitats del festival el marcarà la xarrada en streaming «Wonder Ponder. Filosofia visual per a xiquets i xiquetes», un projecte editorial ben interessant que explicaran a les 17.00h les seues creadores, l’equip Wonder Ponder. Tot i que per l’emergència sanitària les responsables de la iniciativa no podran traslladar-se a València, Baba Kamo ofereix la possibilitat d’assistir a la projecció en directe des de la Sala Refrectori del Centre del Carme.

Dissabte de matí, a les 12.00h, serà el moment dels més menuts de la casa amb l’espectacle ¡Qué bonito es Panamá!, a càrrec de la Companyia Titelles la Matallina. L’obra, que tindrà lloc a l’aire lliure al centre del claustre gòtic del CCCC, està basada en el llibre del mateix títol escrit i il·lustrat per Janosch, on s’explica la història de Petit Ós i Petit Tigre, que viuen feliços en la caseta a la vora del riu on cada dia pesquen i busquen bolets per a menjar. Tenen tot el que poden desitjar i res a témer! Fins que un dia apareix alguna cosa surant pel riu que canviarà les seues vides…

Finalment, dissabte a partir de les 17.00h a la Sala Refrectori, l’il·lustrador Joan Negrescolor (Barcelona, 1978) oferirà una xarrada professional. Format en l’Escola Massana i EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, treballa com a il·lustrador professional des de l’any 2008 i va començar la seua carrera col·laborant en publicitat i premsa. A més, ha participat en diverses iniciatives culturals amb contingut social i sense ànim de lucre així com amb els moviments socials de Barcelona i arreu, aportant els seus dibuixos a les projectes col·lectius d’esperit crític i pràctiques radicals. Guanyador de nombrosos premis i reconeixements, des de fa 4 anys la seua trajectória professional s’ha centrat en l’àmbit de la literatura infantil i els àlbums il·lustrats.

L’aforament en aquestes activitats és limitat i les places volen!!! Així és que si voleu assistir-hi, podeu inscriure-vos ací.