Torna Baba Kamo!

L’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana – APIV, la Fundació pel Llibre i la Lectura – FULL i l’Associació d’Editorials del País Valencià – AEPV, presenten la segona edició de «Baba Kamo. Festival i fira del llibre il·lustrat», que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de desembre de 2021 en el claustre gòtic del Centre del Carme Cultura Contemporània – CCCC de València (Espanya).

Ja estan obertes les convocatòries adreçades a 1) expositors (fira) i 2) il·lustradors (expo):

  1. Bases de participació per a la Fira del llibre il·lustrat

Aquesta convocatòria està oberta a editorials, llibreries i segells autoeditats especialitzats o amb una presència destacada de publicacions il·lustrades, siguen per a públic infantil o adult, amb independència de la seua llengua o procedència.

Les persones sol·licitants hauran d’emplenar correctament el formulari d’inscripció corresponent a aquesta convocatòria a través de la web http://www.babakamo.com

BASES DE PARTICIPACIÓ
INSCRIU-TE
Foto: Noema

2. Bases de participació per a l’exposició internacional d’il·lustració editorial «Babalunga i kamolongos»


En ocasió de Baba Kamo, organitzem l’exposició internacional d’il·lustració «Babalunga i Kamolongos» a través d’aquesta convocatòria oberta a il·lustradors i il·lustradores. 

Premi:

S’estableix un únic premi de caràcter honorífic per a l’autor/a o col·lectiu guanyador. A més, el/la guanyador/a serà la persona encarregada de realitzar la imatge gràfica de la pròxima edició de Baba Kamo amb una dotació de 2.000 €.

Calendari:

Inscripcions: fins al 24 d’octubre de 2021 

Anunci selecció: 16 de novembre 2021 

Anunci guanyador: 17 de desembre 2021

BASES DE PARTICIPACIÓ
INSCRIPCIÓ
Foto: Noema